Xtreme Aventures

Adrenalin ve eğlence tutkunları!!!! Hafta sonu ne yapsak sorusu için hareketli bir cevap arıyorsanız bu tam size göre : Xtreme Aventureshttp://www.xtremaventures-istanbul.com.tr/ Mekan Sarıyer tarafında. Biz aracımızla gittik, ancak sitesinde toplu taşıma ile geleceklere ulaşım hakkında bilgi verilmiş. 
Mekan doğa içinde ağaçların arasına kurulmuş. Dört adet parkur bulunmaktadır. Yeşil, Mavi, Kırmızı, Siyah. Yeşilden siyaha doğru parkurların zorluk dereceleri artmaktadır. Parkurları bitirme süresi sizin performansınıza bağlı.





Gitmeden önce rezervasyon yaptırmayı unutmayın!!! Ayrıca, mekan Pazartesi günleri kapalı. Bilet fiyatları sitesinde yer almakta ancak ben yine paylaşayım.




Parkura başlamadan önce size aşağıda paylaştığım güvenlik aparatını takacaklar ve bunun için size kısa bir eğitim verecekler. Merak etmeyin bunlar son derece güvenli :) Zaten ağaç tepesindeyken aparatlar çelik halatlara bağlı olacak.



Mekanda parkurların yönlerini gösteren tabelalar var, ayrıca her parkurda görevliler de var. Olur da parkuru tamamlayamam, ağaçtan o zaman nasıl ineceğim diyorsanız, yardım ekipleri varmış bilginiz olsun ;) 


Biz kırmızı ve mavi parkuru bitirdik, bi dahaki gidişimizde darısı diğerlerinin başına artık :) Ağaçlarda fileler kurulmuş, yeri geliyor filelerde yukarı tırmanıyorsunuz, yeri geliyor ip üzerinde yürüyorsunuz, yeri geliyor ağaçlara tırmanıyorsunuz, yeri geliyor zipline yapıyorsunuz :) 






En zevklisi de zipline aslında. Zipline, yüksek bir noktadan, alçak bir noktaya bağlanmış çelik halat vasıtasıyla emniyet kemeri giyerek kendi ağırlığınızla ve yer çekimiyle kayma aktivitesi :) Kesinlikle denemelisiniz ;)

Zipline da sakın ola makaranın önüne elinizi koymayın, ayaklarınızı karnınıza çekin, kendinizi bırakın ve anın tadını çıkarın :) Hafta sonu için güzel bir seçenek. Şimdiden iyi eğlenceler :)